En opvågnings rejse begynder - Er du klar?

Effekten og principperne for spontan heling gælder indenfor alle dele af vores liv - så uanset hvad du føler, det mangler i dit liv, er det virkelig et kald på mere - en invitation og du har altid mulighed for, at vokse og hele og lade endnu mere komme igennem!

 

 

Glæde, frihed, inspiration, flydende bevægelse gennem livet - indsigt og kærlighed - kærlige og nærværende relationer - et dejligt, trygt hjem og hvordan det ellers ser ud, det du kalder på?

 

Færre symptomer, mildere symptomer, fravær af smerter?

 

 

Hvad det end er for dig - Kan vi skabe et skift - Først ved, at være med det hele, på en hel ny måde og skifte din frekvens til et sted, hvor din oplevelse er en anden og dine indsigter nogle andre - og dermed også dine muligheder✨

 

 

Vi ved det godt / du ved det godt - Vi glemmer det bare nogen gange OG det er heller ikke meningen, at du skal holde rum for dig selv!

 

 

“En tilstand kan ikke ændres ud fra den samme frekvens/energi, som har skabt den” A. Einstein 

 

 

Vi har alle vores smerte punkter, hvor vi har sværere ved, at bryde igennem, bevare håbet og slippe modstanden….

 

 

Derfor er mindbody medicine så vigtigt!

 

 

Derfor er fællesskab så vigtigt og helende - fordi vi bidrager til hinanden - løfter og inspirerer🎇

 

 

 

- og derfor er den rette assistance og frekvensen heraf så væsentlig!

 

 

 

Har du en behandler, læge, vejleder, der selv har gået vejen og er bevidst om sin egen helhed og helingsevne og de signaler, der vibrerer imellem jer?

 

 

 

Den sti, jeg har gået, min tro på dig og det jeg ser for dig og ved er sandt betyder alt❤️

 

 

 

Det rum jeg holder for dig i sessions og grupper er sandt og skaber - og derfor betyder det noget, hvad du mærker og sanser omkring vores relation - også selvom du måske ikke helt forstår det….

 

 

 

Derfor betyder det også så meget, at lytte til det mellem linierne. Dit’s hjertets kald om din vej tilbage til dig - måske især, når det ikke giver mening✨

 

Når vi er en stærk gruppe samlet, med en stærk intention, sker store ting…..

 

Jeg holder rum og guider dig igennem i vores AWAKE WOMAN opvågnings forløb, som åbner op igen i denne uge - med et stærkt LIVE event på lørdag!!

 

 

Kan du forestille dig det? At være i støttende, kærligt selskab, modtage kompetent assistance og være i et forløb, hvor det hele er sat op for dig, så du blot skal møde op, med dine intentioner og være villig til, at gå efter din drøm og beslutte dig for, at tiden er nu, hvor du mærker det - og at det er muligt for blot 130kr om dagen!

 

 

Ikke meget i et langt liv…..

 

 

Så hvad ville du gerne skabe, hvis alt var muligt? Helbred, relationer, karriere, arbejdsforhold - eller kurere tidsmangel og ensomhed? Sagt med et grin på læben - Lad os lege det ind og være åbne og kreative og lad livet lege med os - med dig - og invitere os ind i så meget mere....muligheder....

 

Du er stærkere end du måske tror og DU gør en forskel!

 

Gruppen åbner op i denne uge og er klar til, at rejse med dig resten af 2021 -

Tilmeld dig her og modtag mere uddybende information💗

 

Vi går dybt og vi går højt - Vi transmuterer det, der er i vejen og gammelt og kalder på, at blive sluppet - og jeg assistere dig igennem en harmoniseret manifestations proces gennem 6 måneder med 100% unikt indhold specialiseret og skabt til, at skabe meget mere for dig💗

 

Jeg ønsker dig en fantastisk eftermiddag!

 

 

 

Med kærlighed, Ida M

 

 

Intuitiv Læge, M.D.

Lægecenter for helhed

MINDBODY&INTUITION

Health&Care for sensitive people

Stay connected - Lad os holde forbindelsen

Find flere veje at modtage assistance, være en del af helende fællesskab eller skriv dig op til mere inspiration, tips og updates lige her…..

For more ways to connect - Receive assistance and become part of our healing communities…Contribute the journey right here….

Don't worry, your information will not be shared.

Subscribe
Close

50% Complete

Welcome! This is where you sign up to receive your FREE course!